Viasat kokemuksia

Viasat on alun perin ruotsalainen maksu-tv-yritys, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1996. Valikoimasta löytyy hyvä valikoima viihdettä, urheilua, elokuvia, lastenohjelmia ja dokumentteja. Lue täältä Viasat kokemuksia.

Tämän pohjoimaissa toimivan satelliitti-tv-yrityksen (www.viasat.fi) kanavia löytyy yli 50 erilaista. Esimerkiksi Viasat Hockey, Viasat Sport ja Viasat Film kuuluvat muiden ohella kanavavalikoimaan. Yrityksellä on myös kasvava määrä erilaisia HD-kanavia, joista voi katsoa ohjelmia ja elokuvia korkeammalla tarkkuudella.

Viaplay on nykyaikainen tapa katsoa tv-ohjelmia. Palvelun ideana on se, että voit katsoa ohjelmat ja elokuvat juuri silloin, kun sinulle sopii eli ohjelmia ei ole kiinnitetty tiettyihin kellonaikoihin. Näitä ohjelmia voi katsoa tietokoneelta tai televisiosta. Viasat 3D -lähetykset olivat ensimmäisiä 3D-ohjelmia Suomessa. Tällä hetkellä palvelusta voi katsoa lyhyitä klippejä tai vuokrata 3D-elokuvia erillistä korvausta vastaan.

Tutustu tästä Viasat -kaapeli-tv-yritykseen >> (www.viasat.fi)

Viasat alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Viasat alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Viasat keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Viasat kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Viasat alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *