Vila kokemuksia

Vila on Suomessakin tuttu vaateketju naisille, mutta Vila -verkkokauppa myy muotivaatteita myös niille, jotka eivät pääse liikkeessä käymään. Katso täältä Vila kokemuksia.

Vila -ketjulla on liikkeitä useissa Suomen kaupungeissa – esimerkiksi Vila Tampere sijaitsee Hämeenkadulla. Vaatteet ovat nuorekkaita sekä tyylikkäitä eivätkä ole useinkaan kovin kalliita. Vilan valikoimaan kuuluu farkut, neuleet, takit, housut, mekot ja paljon muuta.

Vila -verkkokauppa (shop.bestseller.com/vila) löytyy laaja valikoima vaatteita ja asusteita. Sivusto on englanniksi, mutta hinnat näkyvät euroina. Sivulta löytyy kätevästi Top Sellers -alasivu, josta voi käydä katsomasssa, mitä asiakkaat ovat ostaneet eniten. Tämän lisäksi Vila -verkkokaupassa on heidän näkemyksensä uusimmista trendeistä, kauden vaatteista ja myös vaateuutuudet on esitelty siellä.

Vila -nettikaupasta tuotteet lähetetään kahden päivän sisällä ja toimitusmaksu on 5,95 euroa. Jos vaatteet eivät olletkaan oikeanlaiset, ne voi palauttaa 30 päivän aikana kuitin luomisesta. Asiakkaalle tehdystä rahapalautuksesta vähennetään toimitusmaksu.

Siirry tästä Vila -nettikauppaan >> (shop.bestseller.com/vila)

Vila alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Vila alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Vila keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Vila kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Vila alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *