Vistaprint kokemuksia

Vistaprint (Vistaprint.fi) tarjoaa painotuotteet erittäin tiukkaan hintaan jo 20 maassa yli 8 miljoonalle asiakkaalle. Kampanjoina on usein ilmaiset käyntikortit, ilmainen muki, kalenteri tai t-paita. Katso Vistaprint kokemuksia.

Vistaprint ilmaistarjoukset vuorottelevat hieman. Välillä on tarjolla ilmaiset käyntikortit, välillä ilmaisia mukeja tai vaikkapa kalenteri omilla valokuvilla.

Vistaprint.fi verkkokauppa ( www.vistaprint.fi ) tarjoaa monipuolisesti erilaisia painotuotteita. Valikoimaan kuuluu klassikot kuten ilmaiset käyntikortit (perusmalli ilmainen, erikoismateriaalit ja painatukset lisämaksusta) sekä ilmaiset valokuvakalenterit, joulukortit tai muki valokuvapainatusella. Myös Vistaprint t-paidat ovat varsin suosittuja. Niihin saa oman valokuvapainatuksen ja ne ovatkin erinomainen tapa muistaa hauskalla tavalla esimerkiksi merkkipäivänä.

Vistaprint.fi eli Vistaprint Suomi avattiin 2010. Yritys on Pohjoismaiden suurin toimiva digipaino.

Siirry Vistaprintin sivustolle tästä ( www.vistaprint.fi )

Vistaprint alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Vistaprint alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Vistaprint keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Vistaprint kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Vistaprint alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

2 kokemusta “Vistaprint kokemuksia” -aiheeseen

  1. Itselläni ainakin ihan hyviä kokemuksia yrityksestä. Tilasin ennen joulua kalenterin joululahjaksi. Laatu oli moitteeton ja paketti tuli jopa etuajassa, vaikka olin valinnut 14 päivän toimituksen. Nyt tiedustelin käyntikorttien hintoja sähköpostitse ja sain oikein ystävällisen sähköpostivastauksen suomeksi. Voin suositella.

  2. JOO-O, MEIKÄLÄINEN ON TILANNU VISTAPRINTILTÄ JO AIKA PALJON ERILAISIA TUOTTEITA JA HYVIN ON HOMMA TOIMINU ! JA ILMASET TUOTTEET ON KYLLÄ ILMASII MUT SITTEN TULEE POSTIKULUT JA JOTAIN PIENTÄ….. MUTTA YLEISESTI OTTAEN TUOTTEET OVAT HYVÄNLAATUISIA JA PAINATUKSET OVAT HUIPPULUOKKAA . SUOSITTELEN , EHDOTTOMASTI PARAS AINAKIN OMIEN PAITOJEN SUHTEEN !!!

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *