Yoox.com kokemuksia

Yoox.com on muotivaatekauppa, jonka toimintaideana on ostaa suoraan arvovaltaisilta muotivalmistajilta edellisen kauden vaatteet. Näin asiakkaat saavat muotimerkit halvemmalla. Lue täältä Yoox.com kokemuksia.

Yoox -verkkokaupan (www.yoox.com) tuotemerkkeihin kuuluu muodin raskassarjalaiset: mm. Docle & Gabbana, Gucci, Marc Jacobs ja Prada. Koska kyseessä on outlet-nettikauppa, monet vaatteet, asusteet, kengät ja laukut ovat jopa 80 prosentin alennuksessa. Yoox.com Finland -sivusto on englanniksi kirjoitettu, mutta hinnat ovat euroina.

Yoox Finland toimittaa tuotteet Suomeen 4 – 7 päivässä ja toimitusmaksu on 13 euroa, johon lisätään 2 €/tuote, mutta yli 180 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Vaatteet voi palauttaa 15 päivän aikana niiden saapumisesta.

Mene tästä Yoox.com -nettimuotikauppaan >> (www.yoox.com)

Yoox.com alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Yoox.com alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Yoox.com keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Yoox.com kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Yoox.com alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *