Zalando kokemuksia

Zalando.fi nettikaupasta löytyy yli sadantuhannen vaatteen ja kengän valikoima. Tuotteita on yli 1300 merkiltä. Katso Zalando kokemuksia.

Zalando verkkokauppa ( www.zalando.fi ) aloitti Saksan (zalando de) markkinoilla vuonna 2009. Sieltä verkkokauppa on levittänyt toimintaansa myös Sveitsiin, Ranskaan, Itävaltaan, Italiaan, Alankomaihin sekä Isoon-Brittanniaan. Zalando Suomi, Ruotsi ja Tanska ja Norja on myös avattu.

Vaate- ja kenkävalikoima on erittäin laaja. Yli 100 000 tuotteen valikoimasta varmasti jokainen löytää omansa. Hieman harvemmin Suomesta saatavilla olevista tuotemerkeistä mainittakoon mm. Dr. Martensen, Seven Seconds, Mint & Berry, Just Cavalli ja Mischa Barton.

Verkkokauppa on lyhyessä ajassa on saavuttanut Suomessa huikean suosion. Laaja valikoima ja ilmainen toimitus sekä palautus on todella houkutella suomalaiset tilaamaan verkosta vaatteita, asusteita ja kenkiä. Voisikin sanoa, että se on ehdottomasti lunastanut asemansa yhtenä merkittävimmistä vaatekaupoista kotimaassa. Vaatevalikoiman monipuolistumista on odotettu kovasti ja tämän Zalando kokemukset ovatkin pääsääntöisesti varsin positiivisia.

Zalando.fi tarjoaa ilmaiset toimituskulut. Myös palautus on ilmainen (palautusaika 30 vuorokautta).

Siirry tästä Zalando verkkokauppaan >> ( www.zalando.fi )

Zalando alennuskoodi

kokemusz14
Saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, kun tilaat tuotteita yli 50 eurolla. Zalando alennuskoodi voimassa 2.7.2014. Toimitus on ilmainen.
Käytä alennuskoodi tästä >>

Zalando alennuskoodi

Tästä voimassa oleva Zalando alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

Zalando keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, Zalando kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää Zalando alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

12 kokemusta “Zalando kokemuksia” -aiheeseen

 1. Hyvä tuotevalikoima ja ilmainen toimitus ja palauts. Mitä muuta sitä voi tyttö vaatekaupalta toivoa. Siispä hyviä Zalando kokemuksia täältä 😀

 2. Ostin aiemmin Zalando de ja se kaupoista. Tosi mukava, että Zalando finland avattaattiin, sillä on paljo helpompaa tilata Suomen kaupasta.

 3. Hei,en onnistu rekisteröityä zalandoon,mikäköhän on syy?Voisiko käytössäni oleva nettitikku olla syy,kun heittää vaan ulos kirjautuessa(yhteys menee poikki)

  • Kyllä mulla ainakin Zalando rekisteröityminen. Ettei olisi nettiyhteytesi vähän pragannut. Aika hyvä tuo Zalando alennuskoodi säästömielessä.. kannattaa muistaa alennuskoodi kanssa hyödyntää.

 4. Millä olette maksaneet? Pankkini on Nordea ja maksun maksoin Nordea tilille hyvin toimi, mutta verkkopankkimaksupainikemaksu olisi kyllä näppärämpi. Zalando.fi saisi tuoda sen maksutavan myös saataville!

 5. Ale tuotteista TODELLA vähän kokoja, eli ne voi heti skipata. Toimittivat tilattua kokoa pienemmät housut ja sain 10 % alekoodin seuraavasta tilauksesta, jos tilaan tiettyyn päivämäärään mennessä. No way pakkomyynnille. Kun en sieltä nyt mitään tarvitse, niin koodi jää käyttämättä. Toimitukset kyllä pelaa hyvin – molempiin suuntiin.

 6. Sain 10€ alennuskoodin, tilasin mekon laskulla, mekko oli liian pieni (vaikka kokotaulukon mukaan mitattuna kyseisen tuotteen olisi pitänyt reilusti mahtua minulle), palautin mekon ja tilasin isomman koon joka olikin hyvä, MUTTA en saanutkaan siitä enää 10€ alennusta! Alennus koski vain ekaa tilausta, sillä ei ollut mitään väliä että vaihdoin mekon! Kunnon huijausta, kymppi nyt ei ole iso raha mutta periaatteesta en tilaa enää sieltä.

 7. Hyvä kauppa tuo on. Zalando alennus myynnit on oikeasti hyviä hintoja. Ja tuo Zalando alennuskoodi tuo vielä mukavat lisäalet päälle. Mulle on tärkeää valikoima ja se ettei postimaksuja tai palautusmaksuja peritä vaikka rahat pienen ajan ”seisoisikin” ennenkuin ehtivät palauttaa sen takaisin omalle tilille. Tottakai niiden pitää ensin varmistaa että palautetut tuotteet on myyntikuntoisia.

 8. Aattelin et voisin ostaa zalandolta yher harjoitusliivit, mut en tiä mite ksyyn äiteltä ku ei 11v voi oikee yksinänsäkkää tilailla:S

  • Vaimo tilasi…minun kortilla. Niin minäkin sotkeuduin tähän yritykseen. Toinen paituli ei ollut oikeaa kokoa. Nyt olen odottanut yli kaksi kuukautta rahoja takaisin. Palautus muutenkin vaikeaa tulosteiden ja vaikeiden ohjeiden kanssa. En suosittele!

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *