S-laina kokemuksia

S-laina on S-pankin myöntämä turvallinen luotto ilman vakuuksia tai takaajia. Helpon ja edullisen kertaluoton määrä ja takaisinmaksuaika ovat asiakkaan määriteltävissä. Tutustu palveluun tarkemmin ja lue S-laina kokemuksia.

S-pankin tarjoama S-laina -palvelu ( www.s-pankki.fi ) mahdollistaa asiakkailleen edullisen luoton 5000 ja 20 000 euron väliltä 1 – 12 vuoden maksuajalla. Lainalaskurin avulla lainanhakija saa selville lainan kuukausierän valitsemiensa lainaehtojen perusteella. Lainan viitekorko ja avausmaksu ovat täysin riippuvaisia lainan kokonaissummasta. Esimerkiksi todellinen vuosikorko 10 000 euron lainalle 60kk maksuajalla on 9,852 %. Todellinen vuosikorko on kuluttajansuojalain mukainen.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa ja laina maksetaan heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen S-tilille. Lainanhakijan tulee olla vähintään 25-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva Suomen kansalainen, jonka säännölliset tulot yltävät minimissään 2000 euroon kuukaudessa. Lisäksi hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa hyvin, eikä maksuhäiriömerkintöjä suvaita.

Siirry tästä S-laina -palveluun >> ( www.s-pankki.fi )

S-laina alennuskoodi

Tästä voimassa oleva S-laina alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

S-laina keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, S-laina kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää S-laina alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *