TV Viihde kokemuksia

TV Viihde (tvviihde.fi) tuo maksukanavat myös antennitalouksissa asuvien tarjolle. Valikoima ei ole aivan niin laaja kuin satelliittioperaattoreilla, mutta mukavasti laajentaa antenni-tv:n perusvalikoimaa. Lue täältä TV Viihde kokemuksia.

TV Viihde ( www.tvviihde.fi ) valikoimaan kuuluu useita Canal+ -kanavia ja Nelosen maksullisia kanavia. Näin myös antenni-tv:llä voi katsoa uusimmat ohjelmat ja elokuvat. Varsinkin URHOtv ja Canal+ Urheilu esittävät uusimmat urheilutapahtumat jopa livenä. TV Viihde HD -valikoimaan kuuluu MTV3 HD, Nelonen HD ja YLE HD.

TV Viihde myy kanavansa tietyissä paketeissa. Tietysti paketin hinta on sitä korkeampi mitä enemmän kanavia pakettiin kuuluu. Palvelun käyttöönotto on helppoa: Ensin ostetaan TV viihde kortti, joka laitetaan digiboksiin tai digi-tv-virittimellä varustettuun televisioon. Jos haluaa tilata enemmän kanavia, uutta korttia ei tarvitse hankkia.

Mene tästä TV Viihde -kotisivulle >> ( www.tvviihde.fi )

Päivitys: TV Viihde lopettanut toiminnan. Jos etsit kanavapakettia, niin kannattaa katsastaa PlusTV ja Canal Digital.

TV Viihde alennuskoodi

Tästä voimassa oleva TV Viihde alennuskoodi:

Onko tiedossasi uusi alennuskoodi? Lähetä se meille palaute (at) kokemuksia.org, jotta kaikki voivat hyödyntää alennuskoodin. Kiitos.

TV Viihde keskustelu ja kokemuksia

Löydät keskustelun, TV Viihde kokemukset ja arvostelut alta. Lisää myös omat kokemukset tästä tuotteesta tai palvelusta. Voit myös lähettää TV Viihde alennuskoodit meille käyttäen alla olevaa lomaketta.

5 kokemusta “TV Viihde kokemuksia” -aiheeseen

  1. Ainakin Canal+ Urheilu ja Urho ovat noista todella tervetulleita. MTV3 HD ja Nelonen HD tietty myös. Valittiin lapsille myös noista TV Viihde lisäkanavista pakettiin. Ei valittamista ainakaan vielä.

  2. Pulju ajetaan alas, mahtavatko hyvittää ylimääräiset takaisin, en maksa mitään ylimääräistä ennakkoon, lähettäköön lopullisen laskun.

  3. TV-viihde teki vielä viimehetkellä rahaa myymällä asiakastiedot kolmansille osapuolille. Ei auttanut vaikka sen kirjallisesti kielti. Kai tässä pitää rikosilmoitus asiasta tehdä

Lisää omat kokemukset tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *